☀️ Nú gratis verzending vanaf € 30,- (t/m 5 juni) ☀️
De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Philips Avent Classic+ SCF560/27 - Babyfles (125 ml)
Philips Avent Classic+ SCF560/27 - Babyfles (125 ml)

Philips Avent outlet | Classic+ SCF560/27 - Fles (125 ml) met speen 0m+ 2 stuks

9,99
Je bespaart 17%

Op dit moment is het product niet meer leverbaar.

 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • Direct uit voorraad leverbaar
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Omschrijving

Met deze Philips Avent Classic+ SCF560/17 zuigfles vertoont je baby minder huilerig gedrag en heeft je baby vooral ‘s nachts minder krampjes! Huilerig gedrag komt veel voor bij baby`s. Baby`s zijn dan onrustig en prikkelbaar. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de Avent-fles darmkrampjes en huilerig gedrag aanzienlijk vermindert, vooral ‘s nachts.

Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag
Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een medisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een zuigfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De Philips Avent-fles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt (46 minuten vs 74 minuten, p = 0,05). Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken.

De lucht komt in het flesje en niet in het buikje van je baby
Het tweedelige antikrampjessysteem bestaat uit de Avent-speen en een adapterring. Tijdens het voeden zorgt het antikrampjesventiel in de Avent-speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby. Je baby bepaalt de melktoevoer, net als bij de borstvoeding.

Kenmerken Philips SCF683/27:
• Minder huilerig gedrag
• Spenen met vijf verschillende snelheden verkrijgbaar
• 0% BPA (Bisfenol A-vrij)
• Tweedelig antikrampjessysteem