⭐️ Nú gratis verzending vanaf € 30,- (t/m 16 apr.) ⭐️
De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Alecto DVM-370 Babyfoon met camera - Wit
Alecto DVM-370 Babyfoon met camera - Wit
Alecto DVM-370 Babyfoon met camera - Wit
Alecto DVM-370 Babyfoon met camera - Wit

Alecto | DVM-370 Babyfoon met camera - Wit

 Product niet op voorraad, levertijd onbekend

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Beste prijzen
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • Direct uit voorraad leverbaar
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Omschrijving

De DVM-370 is een luxe babyfoon met camera. De ouderunit is voorzien van een 4,3 inch scherm zodat je altijd een prima en heerlijk groot beeld van je slapende kindje hebt. Dat is genieten. Als het donker wordt schakelt deze luxe babyfoon over op infrarood beeld. Zo heb je te allen tijde goed zicht op de situatie in het slaapkamertje.


Op afstand te bedienen

De camera van de DVM-370 is op afstand te bedienen. Dat is fijn als je kindje veel rolt en beweegt in bed. Vanaf de ouderunit beweeg je het beeld van links naar rechts en van boven naar beneden. Daarnaast kun je op het scherm ook aflezen hoe warm het in de kamer van je kindje is, want het systeem is voorzien van een temperatuursensor.

De digitale techniek in deze babyfoon maakt hem veilig: je kunt er zeker van zijn dat niemand stiekem meekijkt. En nog beter: de digitale verbinding is niet gevoelig voor stroringsbronnen. Je hebt altijd een 100% storingsvrije verbinding.


De voordelen van de DVM-370 op een rij:

-Gemaakt door de Benelux marktleider in babyfoons

-Deze luxe babyfoon met camera is op afstand te bedienen

-De ouderunit is voorzien van een groot display van 4,3 inch

-Dankzij de temperatuursensor weet je precies hoe warm de kleine er bij ligt

-Digitale verbinding, dus: veilig en 100% storingsvrij


Luxe babyfoon van de marktleider in de Benelux

De DVM-370 is ontwikkeld door Alecto, de marktleider in babyfoons in de Benelux. Geen merk is populairder bij jonge ouders. Beeldbabyfoons van Alecto worden door experts vaak als beste getest.

De DVM-370 is ontwikkeld en getest door onze Research en Development-afdeling op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Daar zitten ook onze servicemedewerkers waar je altijd bij terecht kan met je vragen en opmerkingen. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we op een heel eenvoudige manier onze belofte inlossen: het maken van babyfoons met een hoge kwaliteit voor elke portemonnee. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.