🌱️ Lente opruiming NU tot -80%! OP=OP 🌱
De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg
Wim is weg

Wim is weg

5,99
Je bespaart 20%

Op dit moment is het product niet meer leverbaar.

 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • Direct uit voorraad leverbaar
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Omschrijving

Wim is jarig. Hij is heel vroeg opgestaan en stilletjes naar beneden gegaan…

Voor zijn verjaardag krijgt Wim een rode fiets. Eerst eten en dan gaat hij op pad, naar Spanje. Hij neemt proviand mee voor onderweg, want Spanje is ver weg. Maar zijn ouders zijn ongerust. Wim is weg! Ze bellen de politie en er wordt met man en macht naar hem gezocht. Zouden ze hem vinden?


Rogier Boon schreef en tekende dit beroemde Gouden Boekje in 1959 als eindexamenwerk voor de Amsterdamse Kunstnijverheidsschool, de latere Gerrit Rietveld Academie.


‘Het zou mij, en met mij talloze anderen, een lief ding waard zijn als dit monument voor de avontuurlijke kinderfantasie, deze ode aan de ondernemende nieuwsgierigheid, dit even vrolijke als diepzinnige verhaal over de omzwervingen van een jonge held nog eens zou kunnen worden uitgegeven. Uit de grond van mijn hart zeg ik u dat het een van de zeer weinige kinderboeken is die ik werkelijk voor mijn plezier ook voor de duizendste keer aan mijn kinderen heb voorgelezen.’ – Maarten Asscher over Wim is weg in een toespraak ter gelegenheid van het 65-jarige bestaan van The Little Golden Books

Specificaties

Technische specificaties

Gewicht 150,00 gram

Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 12x194x171 mm
Geschikt voor 2 - 5 jaar
Verschijningsdatum juli 2014
Druk 1
ISBN10 9047617126
ISBN13 9789047617129