☀️ Nú gratis verzending vanaf € 30,- (t/m 10 juli) ☀️
De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Minimonkey Draagdoek Army
Minimonkey Draagdoek Army
Minimonkey Draagdoek Army
Minimonkey Draagdoek Army

Minimonkey outlet | Draagdoek Army

28,99
Je bespaart 28%

Op dit moment is het product niet meer leverbaar.

 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • Direct uit voorraad leverbaar
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Omschrijving

De Minimonkey babysling/draagdoek is een baby buikdrager, heupdrager en boxhangmatje in één!

Als je kindje 0-3 maanden is kun je de Minimonkey gebruiken in de Banaanligging (foetushouding). Al vanaf de geboorte kan je de baby in de banaanligging in de draagdoek dragen. De baby hoort de hartslag van de drager en ligt in de foetushouding, wat hem doet denken aan de geborgen tijd in de baarmoeder. Daarnaast kan je de draagdoek gebruiken voor het discreet geven van borstvoeding.

Boxhangmatje
De draagdoek kan ook als een hangmatje in de box gehangen worden. Door de hangmat zachtjes heen en weer te wiegen, valt de baby makkelijk in slaap. Ook te gebruiken bij baby's met overstrekneigingen, darmkrampjes en huilbaby's. De hangmat kan zelfs in een grote box gebruikt worden; hang hem dan in een van de hoeken van de box.

Kangoeroezit (vanaf 3 maanden)

Als het ruggetje van de baby iets sterker is, kan je de baby in de kangoeroezit dragen. Hierbij zit de baby met de voetjes (omhoog/vooruit) in de draagdoek. Het hoofdje steunt tegen de draagband.

Buikzit (vanaf 3 maanden)
Bij de buikzit zit de baby/peuter met de buik tegen de buik van de drager. De beentjes komen onderuit uit de draagdoek. De baby/ peuter zit met zijn billetjes in de draagdoek en zijn ruggetje wordt gesteund door de draagdoek. Hierbij geldt; des te ouder het kind, des te lager de draagdoek op zijn ruggetje, het kind heeft steeds minder steun nodig.

Heupzit (peuters tot 12 kg)
Als het ruggetje van stevig genoeg is, kan je het kind in de heupzit dragen. De clip zit bij deze draagmethode op de borst, zodat de draagdoek op je heup valt. Het kind zit met zijn billetjes in de draagdoek, de beentjes steken onderuit de draagdoek, aan weerszijden van je heup.

Specificaties

Productspecificaties

Min. aanbevolen gewicht kind 4 kg
Max. aanbevolen gewicht kind 15 kg
Kleur Groen

Type product

Type buik- of rugdrager Buikdrager