⭐️ Nieuwjaars leegverkoop tot 80% korting OP=OP alleen vandaag! ⭐
De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Britax Römer Evolva 1-2-3 SL SICT - Autostoel - Cosmos B
Britax Römer Evolva 1-2-3 SL SICT - Autostoel - Cosmos B
Britax Römer Evolva 1-2-3 SL SICT - Autostoel - Cosmos B
Britax Römer Evolva 1-2-3 SL SICT - Autostoel - Cosmos B

Britax Römer outlet | Evolva 1-2-3 SL SICT

164,25
Je bespaart 25%

Op dit moment is het product niet meer leverbaar.

 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • Direct uit voorraad leverbaar
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Omschrijving

De EVOLVA-serie is al meer dan 10 jaar populair bij ouders. De laatste in de serie, de EVOLVA 1-2-3 SL SICT, biedt geavanceerde veiligheidsprestaties in combinatie met een stijlvol design. De verbeterde Side Impact Cushion Technology (SICT) minimaliseert de kracht van de impact bij een zijwaartse botsing en met de Soft-Latch ISOFIX-installatie wordt de stoel rechtstreeks aan de auto bevestigd. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 36 kg en kan in de meeste auto’s worden geïnstalleerd - met of zonder ISOFIX.


Unieke eigenschappen van de Britax Römer Evolva 1-2-3 SL SICT autostoel:


Ongeëvenaarde Side Impact Cushion Technology (SICT)

Onze verbeterde SICT zorgt voor de beste bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. Het werkt in twee stappen. Het duwt jouw kind in een gecontroleerde beweging in de tegenovergestelde richting van de impact en vervormt dan om de kracht die op het kind wordt uitgeoefend te absorberen. Voor optimale bescherming kun je de SICT eenvoudig aanpassen en instellen aan de zijkant van het autostoeltje die het dichtst bij de deur is.

Hoorbaar CLICK & SAFE®-gordelsysteem

Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste balans te vinden tussen te strak en te los wanneer je een kind in een vijfpuntsgordel vastzet. Daarom hebben we het CLICK & SAFE® -systeem ontwikkeld zodat ouders weten wanneer het kind juist met de gordel is vastgezet. Als je de 5-puntsgordel bij het uiteinde aantrekt, hoor je een klik wanneer de gordel tot de juiste spanning is aangetrokken.

Zitverhoger met rugleuning biedt bescherming

De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Hoogwaardige borstkussentjes

Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.

In meerdere standen verstelbare stoel voor alle leeftijden

De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel af voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun

De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal voor oudere kinderen ontworpen bij gebruik van een driepuntsgordel om ze in de autostoel vast te zetten. De hoofdsteun kan eenvoudig met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

5-puntsgordel

Een 5-puntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de shouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en gordel

De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Snel afneembare bekleding

In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom hebben wij een stoelbekleding ontworpen die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.


Controleer of deze autostoel in jouw auto past met de

Specificaties

Productspecificaties

Kleur Zwart
Geslacht Voor jongens en meisjes
Score ANWB test Redelijk (O)
Bekleding te reinigen met vochtige doek Ja
Gordel in hoogte verstelbaar Ja
Type gordel in stoeltje 5-puntsgordel
Kijkrichting kind Voorwaarts
Bevestigbaar op kinderwagen Nee
Bevestigingswijze(s) Autogordel|Isofix
Autostoelcode Groep 1-2-3: van 9 kg tot 36 kg
Min. aanbevolen gewicht kind 9 kg
Max. aanbevolen gewicht kind 36 kg
Min. aanbevolen leeftijd 9 maanden
Max. aanbevolen leeftijd 12 jaar

Technische specificaties

Gewicht 10,2 kg

Productinformatie

Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d) 49 x 51 x 63 cm
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 51 x 61 x 48 cm
Introductie 2016

Instellingen en functies

Verstelbare schouderriem Ja
Verstelbare hoofdsteun Ja
Zijwaartse bescherming Ja
Slaapstand Ja
Verstelbare rugleuning Ja