⭐️ Nú opheffingsuitverkoop kleding NU tot 70% korting ⭐️

Verzending & track en trace

Wij doen ons best om te zorgen dat het door jou bestelde pakket zo snel mogelijk in jouw bezit is. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de leverdag. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Voor het afrekenen zie je de verzendkosten van jouw bestelling op de check out pagina, deze worden berekend aan de hand van het gewicht. Bij een bestelling boven de € 99,- verzenden wij gratis. Ook afhalen bij ons in Veldhoven is uiteraard kosteloos.

Wij kunnen verlaagde kosten voor de PostNL pakketzendingen rekenen, deze verzendkosten bedragen:
6,95 voor bestellingen met een bestelbedrag onder de 20 euro
4,95 voor bestellingen met een bestelbedrag tussen de 20 en 99 euro
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 99 euro

Levering verloopt via de pakketdienst PostNL. Normaal gesproken plaatsvinden op de tijden zoals aangegeven op de website. Je kunt er voor kiezen om een specifieke afleverdag of aflevertijdstip aan te geven. Hierover kun je meer lezen bij bestelling en bezorging. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Een artikel wordt pas opgestuurd als het bedrag op onze rekening staat. Bij een succesvolle iDeal- betaling is de betaling direct verwerkt. Bij bijvoorbeeld een overboeking is dit niet altijd direct het geval. Als er in dat geval na 7 dagen na het bestellen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, vervalt de bestelling. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden, hergebruiken wij soms verpakkingsmateriaal.

Verzenden gaat via PostNL. Je krijgt na ontvangst van je betaling een track en trace code zodat je de status van je pakketzending online kunt volgen.

Levertijden en verzendkosten naar België

Ook voor onze Belgische klanten geldt dat wij bij een bestelling boven de € 99,- gratis verzenden.

Wij kunnen verlaagde kosten voor de PostNL pakketzendingen rekenen, deze verzendkosten bedragen:
9,95 voor bestellingen met een bestelbedrag onder de 30 euro
6,95 voor bestellingen met een bestelbedrag tussen de 30 en 99 euro
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 99 euro

Ondanks dat het pakket de landsgrenzen moet passeren worden de meeste pakketten al de volgende werkdag in België bezorgd.

Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen